Sot me rastin e nënshkrimit të memorandum bashkëpunimit në mes dy institucioneve tona: Kolegjit Evropian “Juridica” dhe GFS Training Center L.L.C, në vazhdën e përkushtimit për ngritje të profesionalizimit dhe suksesit të përbashkët.