Sot me datën: 04.11.2017 gjatë mbrojtjes me sukses të temës së Masterit nga studenti Drizan Shala, para komisionit në përbërje: Prof.Dr.Agron Beka, Prof.Dr.Vesel Latifi dhe Prof.Dr.Nazmi Maliqi.