Karatistja e njohur kosovare dhe kriminalistja që studion në Kolegjin Evropian “Juridica”

Karatistja e njohur kosovare dhe kriminalistja që studion në Kolegjin Evropian “Juridica”: Bajrije Tërbunja

Për më shumë: Gjyqtarja bukuroshe e Kosovës pret të bëhet nënë!