Ju njoftojmë se të mërkurën me dt. 20.12.2017 në ora 15:00 në sallën nr. 2 do të mbahet ligjërata nga dy zyrtarë të Agjencionit Kundër Korrupsionit: Agron Behrami – shef i deklarimit të pasurisë, si dhe Esad Ejupi – ekspert nga fusha e parandalimit të konfliktit të interesit.

KONKURS 04 2017 GJTH Gjilan -1-787802648

Ketu mund ta shkarkoni aplikacionin: http://www.kolegji-juridica.org/new_web/wp-content/uploads/2017/12/Aplikacioni-perfundimtar.xlsx