FOL Hapur – Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale z. Arban Abrashi

Nga bashkëbisedimi i djeshëm i studentëve të Kolegjit Evropian “Juridica” dhe të gazetarëve me Ministrin e Punës dhe Mirëqenies Sociale z. Abrashin.