Ju njoftojmë se të mërkurën me dt. 20.12.2017 në ora 15:00 në sallën nr. 2 do të mbahet ligjërata nga dy zyrtarë të Agjencionit Kundër Korrupsionit: Agron Behrami - shef i deklarimit të pasurisë, si dhe Esad Ejupi - ekspert nga fusha e parandalimit të konfliktit të interesit.

Lajmet